Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Wervingsvideo voor nieuwe leraren

Een wervingsvideo voor een middelbare school is dé manier potentiële medewerkers aan te trekken en de unieke cultuur en sfeer van de school over te brengen. Hier zijn een paar redenen waarom het goed is om een wervingsvideo te laten maken:

  1. Visuele aantrekkingskracht: Video’s kunnen op een visueel aantrekkelijke manier de faciliteiten en dagelijkse activiteiten van de school laten zien. Dit spreekt kandidaten direct aan en maakt een sterke eerste indruk.
  2. Persoonlijkheid en cultuur: Een video biedt de mogelijkheid om de sfeer en identiteit van de school op een authentieke manier te tonen. Dit omvat het tonen van de betrokkenheid van leraren, interacties tussen leerlingen en personeel, en de kernwaarden van de school.
  3. Inspirerend verhaal: Door middel van interviews met huidige medewerkers kan een wervingsvideo een inspirerend verhaal vertellen over de sfeer en de missie en visie van de school. Bovenal kun je via film het enthousiasme en onderlinge sfeer van de docenten overbrengen.
  4. Bereik en toegankelijkheid: Je kunt een video gemakkelijk delen via verschillende online platforms, waardoor je het bereik van je wervingsinspanningen vergroot. Potentiële kandidaten kunnen de video bekijken op hun eigen tijd en op verschillende apparaten, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek.
  5. Onderscheidend vermogen: In een competitieve arbeidsmarkt kan een goed geproduceerde wervingsvideo helpen om de school te onderscheiden van andere werkgevers. Het biedt een unieke kans om te laten zien waarom werken op deze middelbare school een bijzondere en lonende ervaring is.
Wervingsvideo ONC Clauslaan

Wervingsfilm Amsfortcollege

Al met al kan een wervingsvideo een krachtig instrument om gekwalificeerd personeel aan te trekken.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons