Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Studio BiB is in 2011 opgericht door Wouter Coomans, Anouk Bouten en Rikkert van der Geld. BiB staat voor Beeld in Beweging. Of het nu gaat om fotografie, video, animatie of motion graphics. BiB is gek op beeld. Vanuit onze passie helpen wij u graag uw verhaal te vertalen naar een krachtig audiovisueel verhaal.

 • Wouter Coomans, Regie / Camera & Montage

  Na het afronden van zijn studie Politicologie gaat hij aan de slag als fotoredacteur en persfotograaf voor een fotopersbureau. Zijn foto’s worden gepubliceerd in tijdschriften, boeken en landelijke dagbladen. Als fotoredacteur ziet hij dat de vorm en het gebruik van de beeldtaal snel verandert. Geïnspireerd door de ontwikkelingen op het gebied van online video, besluit hij het vaste dienstverband te verruilen voor het ondernemerschap en zich naast fotografie toe te leggen op het produceren van video.

 • Radha Ramdhan, Tekst / Research & Interviews

  Studeerde Geschiedenis en Arabisch taal- en cultuurkunde. Naast haar werk als (onderzoeks-) journalist bij de VPRO Gids en radiomaker bij NTR radio Dichtbij Nederland, is Radha tekstschrijver en researcher.
  In haar werkproces verbindt Radha inhoud met vorm. Of het nu gaat om tekstuele-, audio-, of visuele producties. De uitkomst van deze synergie is altijd helder, doordacht en geloofwaardig. Kortom, het eindproduct snijdt hout en raakt.

 • Rikkert van der Geld, Techniek / Camera, Audio & Montage

  Rikkert volgde op het Grafisch Lyceum een opleiding tot cameraman. Tijdens zijn studie werkt hij als cameraman en editor bij verschillende stageplekken en produceert onder meer in Suriname items voor het Jeugdjournaal. Rikkert blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid. Hij past deze kennis toe in de montages van Studio BiB, waardoor elke film een geheel eigen dynamiek krijgt.

 • Florian Franken, Animaties en Motion Graphics

  Florian maakt met zijn animaties de meest complexe verhalen voor iedereen begrijpelijk. Florian studeerde aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en werkte bij de NOS en het Centraal Bureau voor de Statistiek. Naast het maken van animaties gebruikt Florian graag zijn stem (voice-over) en zichzelf (als acteur en presentator) om verhalen te vertellen. Een echt multi-talent!

 • Anouk Bouten, Interviews en camera

  Een camera is voor veel mensen best eng. Anouk weet je echter als geen ander op je gemak te laten voelen tijdens een interview. Door haar oprechte interesse en de juiste vragen op het goede moment weet ze de mooiste verhalen los te krijgen. Daarnaast is Anouk ook nog cameravrouw. Hierdoor kunnen we de teams klein houden. Dat is budgettair interessant en bovendien minder imponerend als je moet worden geïnterviewd.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons