Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

We proberen altijd zo goed mogelijk de balans te vinden tussen de wensen van u als klant en ons advies als specialist. Door u vanaf het begin te betrekken in de videoproductie brengen we uw wensen zo goed mogelijk in beeld. Samenwerking en het inzichtelijk houden van het productieproces leiden tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

 

 • Briefing

  Na een aanvraag nemen we contact met u op. Vervolgens hebben we telefonisch overleg of gaan we rond de tafel zitten. De precieze wensen en details worden in kaart gebracht; wat is de boodschap, wat voor sfeer moet de film hebben, zijn er acteurs nodig, enzovoorts. Op basis hiervan zullen wij een offerte en een beknopt script uitbrengen.

 • Script

  Zodra er een overeenkomst is bereikt, schrijven we een uitgebreid script. In het script staat het verhaal . Het is de blauwdruk van de film. Er staat in wat er te horen en te zien is in de film.

 • Draaiboek

  In het draaiboek worden de technische details opgenomen voor de opnamedag(-en). Op deze wijze is voor iedereen duidelijk wat we gaan filmen en met wie en hoe.

 • Filmen

  Tijdens de draaidag(en) bestaat de crew sowieso uit een cameraman en opnameleider. Afhankelijk van de video, kan hier ook nog een geluidsman, lichttechnicus, regisseur, interviewer en extra cameraman(nen) aan toe worden gevoegd. De klant kan, indien de set het toelaat, altijd aanwezig zijn op deze dag(en).

 • Postproductie

  Na het draaien volgt de post-productie. Hierbij gaat de editor aan de slag met het beeld; het wordt ingeladen, geluid synchroon gelegd, shots uitgezocht en de eerste hand aan de motion graphics gelegd. Dit alles wordt tot een ruwe versie gemonteerd.

 • Evaluatie en bijsturing

  Vervolgens kan de klant aangeven of de ruwe lijnen kloppen. Zo ja, dan gaat de editor verder met het fine-tunen van het geluid en beeld, er wordt muziek onder gelegd en de video wordt door de editor of een motion graphic designer voorzien van graphics. Deze versie gaat weer naar de klant, die zijn laatste op- of aanmerkingen kan geven.

 • Eindproduct

  Na eventuele aanpassingen ontvangt de klant de definitieve video via wetransfer en op een mooie BiB- stick. De films worden opgeleverd als mov en/of mp4 bestand. Bovendien leveren we als extra service een serie HD resolutie stills uit de film. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken op je website en op social media.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyfastkopieEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum bim-media-motifivn copy

Volg ons