Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Voor ‘Face This’​ filmen op Lombok

Studio BiB heeft zich tot nu toe voornamelijk gericht op videoproducties in Nederland. In april gingen we echter naar het buitenland. En niet naar een van onze buurlanden. Maar gelijk naar de tropen. Naar Lombok, Indonesië

Aan het filmen op de SDN 1 school Senggigi, Lombok

Doel: promotiefilms maken voor de nieuwe T-shirt collectie van Face This. Face This zet zich in voor beter onderwijs in Indonesië. Het werkveld van Face This sluit dus goed aan bij Studio BiB’s jarenlange ervaring in het maken van promotiefilms voor Nederlands scholen. Het filmen op Lombok was een prachtige en uitdagende ervaring.

Filmen in de tropen gaat je niet in de koude kleren zitten. Drinken.. Heel veel drinken. Water… En af en toe een duik in zee. Tussen de shoots door. Het was zwaar. Maar wat een ervaring. Wat een mooie gastvrije mensen, prachtige omgeving en heerlijk eten.

Een week lang zijn Jos van der Hoek (oprichter Face This) en ik (Studio BiB) met 9 schoolkinderen van een basisschool in Senggigi op pad geweest. De kinderen namen ons één voor één mee naar hun favoriete plek in Senggigi.

Jos, oprichter van Face This maakt kennis met leerlingen.

Ook al zijn de sporen van de grote aardbeving in augustus nog overal zichtbaar. Senggigi en omgeving is wonderbaarlijk mooi. Een plek waar de kinderen terecht trots op zijn.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons