Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Proeftuin op de Noordzee

Voor Campus@Sea maakte Studio BiB een korte film over de Proeftuin op de Noordzee. De Proeftuin op de Noordzee is een gebied van 10 bij 10 zeemijl voor de kust van Scheveningen/Den Haag, Nederland, bedoeld voor het testen van innovatieve producten.

Aquatic Drones gaat samen met TNO en Boskalis in dit gebied een aantal onderzoeken doen ter ondersteuning van operaties met onderzeese kabels voor offshore windparken.

Scheveningen is een populaire badplaats. Helaas verdrinken hier elk jaar enkele toeristen en is het vaak moeilijk om de slachtoffers te vinden. We gaan een project doen met de Nederlandse Kustwacht en de gemeente om betere methoden te ontwikkelen om lichamen onder water te vinden door de zeebodem in beeld te brengen met de multibeam sounder.

Onder de vlag van Campus@Sea komen partijen samen die innoveren op de Noordzee en aan de kust. Campus@Sea is een initiatief van de provincie Zuid-Holland, gemeente Den Haag en een snelgroeiend netwerk van publieke en private partners. De innovaties van de campus worden toegepast op zee, in de haven en langs de kust en worden in de ‘Proeftuin op de Noordzee’ getest.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons