Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Digitale Open Dag Middelbare School

Hoe kies je nou je nieuwe school in tijden van Corona? En hoe laat je nou als school tijdens een lockdown zien wat je te bieden hebt?

Voor scholen is online video het medium om aan toekomstige leerlingen te laten zien wat ze op hun nieuwe school kunnen verwachten. Hoe is de sfeer? Hoe ziet de school er uit? Wat doe je allemaal op school en hoe wordt je begeleid? Voor toekomstige brugklassers is de overgang naar de middelbare school een grote en spannende stap. Logischerwijs zitten niet alleen zij, maar ook hun ouders met heel veel vragen. Door middel van goede videoproducties kan je deze vragen helder en op authentieke wijze beantwoorden. Bovendien kunnen de nieuwe leerlingen een digitale open dag het hele jaar 24/7 bezoeken.

In opdracht van Studio V&V verzorgde Studio BiB voor verschillende scholen de videoproducties voor hun digitale open dag. Studio-Pit Hieronder een drietal voorbeelden.

https://opendaginfo.antoniusmavoxl.nl/
https://www.melanchthon.nl/mbsgroep8/
https://groep8.amsfortcollege.nl/

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons