Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

In al onze videoproducties gaan we tot het uiterste om de best mogelijke kwaliteit te behalen. Hier tonen we de video’s waar we het meest trots op zijn. De belangrijkste ingrediënten voor een top video zijn;
een videogeniek onderwerp, een goed verhaal en een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en Studio BiB.

 • 1. Gia x Jamie Browne

  In 2018 werd Lombok getroffen door een zware aardbeving. De woning van de 12-jarige Gia is totaal verwoest en haar school staat op instorten. In samenwerking met Volcom – designer Jamie Browne tekent ze het ontwerp voor de nieuwe t-shirtlijn van Face This.

  Gia houdt van surfen en skateboarden. Dit versterkt de band tussen Jamie Browne en Gia. Volcom is immers een gerenommeerd surf en skatemerk. Onderwijs is voor Gia erg belangrijk. Ze wil later Engels lerares worden. Want als je Engels spreekt is het makkelijk vrienden maken van over de hele wereld.

  De volledige opbrengst van de verkoop van het T-shirt gaat naar de renovatie van de school.

 • 2. AIDS 2018

  In opdracht van het Aidsfonds maakten we een aftermovie van de Internationale Conferentie AIDS 2018. De internationale AIDS conferentie is de grootste op het gebied van een mondiaal gezondheidsprobleem in de wereld. Een week lang komen meer dan 10 000 wetenschappers, aidsexperts, politici, beleidsmakers en activisten bij elkaar om de strijd tegen aids verder vorm te geven.

  In de video zie je bovendien beroemdheden als Charlize Theron, Prince Harry, Prinses Mabel, Elton John en Bill Clinton. Ook zij waren aanwezig op de conferentie.

 • 3. Verbonden door Water

  Verbonden door Water is een korte documentaire over het belang van maritiem erfgoed voor Nederland. Verbonden door Water neemt de kijker mee naar Bunschoten-Spakenburg, Harlingen en het Oostvoornse meer. We maakten deze film in opdracht van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons