Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

In al onze videoproducties gaan we tot het uiterste om de best mogelijke kwaliteit te behalen. Hier tonen we de video’s waar we het meest trots op zijn. De belangrijkste ingrediënten voor een top video zijn;
een videogeniek onderwerp, een goed verhaal en een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en Studio BiB.

  • 1. Que-bee

    Een mooi product ontstaat door vindingrijkheid, creativiteit, vakmanschap en een goede samenwerking. Claudius is bakfietsgebruiker en Frederik zeilmaker. Samen werken zij aan het ontwikkelen en in de markt zetten van sterke, strakke, veilige en mooie regententjes voor bakfietsen. Deze bedrijfsfilm toont het verhaal van dit startende bedrijf.

  • 2. Hilman SUP Peddels

    Hilman is een meubelmaker en gepassioneerd surfer. In het bouwen van houten peddels komen zijn passies voor hout en de zee samen. Zijn houten peddels zijn werkelijk stuk voor stuk kunstwerkjes. Een feest om in beeld te brengen. Als er dan ook nog door de late middagzon een prachtig  oranje gekleurd licht op de werkplaats naar binnen schijnt dan vinden de passies voor film, hout en de zee zich in dit heerlijke eindresultaat.

  • 3. Verbonden door Water

    Verbonden door Water is een korte documentaire over het belang van maritiem erfgoed voor Nederland. Verbonden door Water neemt de kijker mee naar Bunschoten-Spakenburg, Harlingen en het Oostvoornse meer. We maakten deze film in opdracht van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyfastkopieEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum bim-media-motifivn copy

Volg ons