Voor meer informatie bel 070-753 08 61
zin in een lekkere bak koffie?

Promotiefilms voor scholen!

Indian Summer

Het najaar is dé periode voor het maken van de nieuwe promotiefilms voor de middelbare scholen. Niet alleen vanwege de mooie herfstkleuren, maar vooral omdat de werving van nieuwe scholieren voor de deur staat. De Indian Summer zorgde voor ideale film omstandigheden voor zowel op het schoolplein als in de school. In opdracht van Studio V&V maakten we maar liefst 5 promotiefilms voor verschillende middelbare scholen. Wil je meer promotiefilms zien die wij maakten voor het onderwijs ga dan naar Studio BiB – Onderwijs

promotiefilms onderwijs

 

Tientallen onderwijspromotiefilms

Studio BiB werkt al meer dan 6 jaar nauw samen en in opdracht van onderwijscommunicatiebureau Studio V&V. Deze samenwerking heeft geresulteerd in tientallen films voor het onderwijs. Door deze jarenlange ervaring weten we voor iedere school op efficiënte wijze een krachtige authentieke promotiefilm te maken.

 

Leerling centraal

In onze films stellen we de leerling centraal. Geen docent of directeur en bij voorkeur geen of zo min mogelijk voice-over. Dit doen we op basis van interviews. In de interviews zetten we de leerling in zijn of haar kracht. Dit doen we door gebruik te maken van een klein camerateam (camera en interviewer) met kleine camera’s. Daarnaast weet de interviewer leerlingen altijd goed op hun gemak te stellen.

 

Testimonials

Wij werken voor

VSO_purple_72dpi copyEcomare copygaz_logo_02kinderboekenmuseum copy copyHAAGS HISTORISCHletterkundig-museum ivn copyStudio BiB uit Den Haag verzorgt videoproducties voor A&O fonds Gemeenten.

Volg ons